Volwassenen

Elk persoon heeft drie belangrijke kanten van zichtzelf: de ‘ratio’ kant, de ‘doe’ kant en de ‘gevoelskant’. Een van deze kanten voelt voor u het meest comfortabele aan. Vaak door het leven zelf, door alle ervaringen lopen een of meerdere kanten van jezelf vast.
Samen gaan we op avontuur om te ontdekken wat er juist vastloopt en waarom. Om zo de drie kanten van jezelf terug in evenwicht te brengen, zodat ze alle drie kunnen stromen in je leven.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er geluisterd en zoveel mogelijk informatie verzameld om zo samen een goed zicht en voeling te krijgen op de hulpvraag. Om dan de verwachtingen van de cliënt en de therapeut af te toetsen en op elkaar af te stemmen.
Samen gaan we opzoek naar jou ingang, naar jou innerlijke wereld. Dit doen we op een plek waar vertrouwen en rust belangrijk zijn. Het begeleidingstraject wordt op jouw tempo afgestemd. Samen gaan we op pad om creator te worden van jouw leven. Een leven waar jij de regie neemt over het verloop ervan.